Prestaworks och Shipit Utvecklar Samarbete för Att Förbättra E-handelslogistik

Prestaworks och Shipit Utvecklar Samarbete för Att Förbättra E-handelslogistik

Prestaworks och Shipit har gått samman för att förbättra logistiken för e-handlare genom ett samarbete som syftar till att göra fraktprocessen smidigare och mer effektiv. Den nya integrationen mellan Prestashop och Shipit erbjuder ett antal praktiska funktioner som underlättar hanteringen av frakter för Prestashop-användare.

Med möjligheten att enkelt boka frakter, skriva ut fraktsedlar och välja utlämningsställe för standardkassan och Payson-betalningar, ger detta samarbete e-handlare verktyg för att göra logistikhanteringen mer sömlös.

En viktig punkt att notera är att denna integration är tillgänglig utan extra kostnad för användare av Prestashop 8-plattformen. Detta innebär att e-handlare kan dra nytta av de förbättrade logistikfunktionerna utan att behöva oroa sig för onödiga utgifter.

Genom detta partnerskap tar Prestaworks och Shipit ett steg närmare att förändra landskapet för e-handelslogistik, och syftar till att erbjuda enkel, prisvärd och användarvänlig logistikhantering för e-handlare över hela världen.