Prisjämförelse

Anslut din e-butik till alla prisjämförelsetjänster

Prisjakt

Sveriges största prisjämförelsesajt – Prisjakt!

Har du ett sortiment som attraheras av att listas hos Prisjakt? Då bör du inte vänta en sekund med att ansluta din butik för inläsning samt indexering av produkter på Prisjakt.se!

Prisjakt.se är Sveriges största pris-jämförelsesajt där besökare kan söka efter produkter och hitta den billigaste först. Genom denna koppling ökar du också exponering av din butik och möjlighet att driva in mycket värdefull trafik. Ett utmärkt verktyg för att bygga varumärke och komma igång med säljet!

Pricerunner

Läs in dina produkter för jämförelse hos Pricerunner

Koppla din butik till Pricerunner och låt dina produkter jämföras tillsammans med dina konkurrenter! Pricerunner är en prisjämförelsesajt som indexerar produkter från olika butiker. Sorteringen av produkterna sker vanligtvis med billigast först.

Med hjälp av Pricerunner kan du öka din försäljning i din butik och driva in relevant trafik för ditt sortiment.

Kelkoo

Prisjämförelse hos Kelkoo

Kelkoo är en annan leverantör som kan erbjuda dig inläsning av ditt produktsortiment för prisjämförelse. På samma sätt som Pricerunner och Prisjakt, kan du även jobba med jämförelse av dina produkter hos Kelkoo.

Det kan vara smart att vara med i de flesta jämförelsesajter för att inte tappa värdefulla besökare.

Stylight

En av Europas största modeportaler

STYLIGHT är en av Europas största modeportaler på nätet där användarna kan samla favoritplagg på deras profil likt en virtuell garderob, följa andra inspirerande användare samt klicka sig vidare till butiken ifråga för att köpa produkten.
Användarna av STYLIGHT är främst modeintresserade tjejer och killar men även bloggare, tidningsredaktörer och designers.

Stylight finns i flertalet europeiska länder, bland annat i Sverige, Tyskland, Frankrike och Holland och vi listar både stora internationella, såväl som små lokala butiker. Det Stylight behöver av en webbutik som vill listas på portalen är en prisfil med aktuellt sortiment.

Prisvis

Indexera din produktkatalog hos Prisvis

Prisvis är en uttömmande e-handelskatalog som listar produkter från din produktfeed. För att få sin produktkatalog indexerad ställer Prisvis särskilda krav, du måste b.la. strikt respektera distansavtalslagen för att ha en chans att få upp dina produkter på sidan.

Det är helt gratis att få sin produktkatalog listad på Prisvis. Du behöver bara se till att ha integrationen aktiverad och generera din produktfeed för att därefter ta kontakt med Prisvis och informera om ditt intresse.

Shopalike

Lista dina produkter på Shopalike

Shopalike.se är en shopping-plattform på nätet med främsta inriktning på b.la. mode, skor, möbler och heminredning. Huvudmålet är att försöka få en samling av alla butiker inom dessa segment på en webbplats.

För att få din butik indexerad behöver du först generera din produktfeed genom vår modul och därefter ansöka om ett partnerskap på Shopalike.se här.

Den tekniska kopplingen för samtliga prisjämförelsetjänster ingår kostnadsfritt i alla E-butikspaket från Prestaworks.