BeX®

Anslut din e-butik mot BeX® affärssystem

BeX® Online – Smart Business Cloud ERP system

BeX® Online är utformat för Omnikanalsförsäljning eller Unified Commerce där alla kundupplevelser realtidsuppdateras i alla kanaler.
Med BeX API kan du enkelt ansluta såväl digitala som fysiska handelsplatser och låta dem samverka med kampanjer, lager, kundklubb, bonus, presentkort mm.
BeX® Online har en utbyggd masterdatahantering som stödjer e-handel med stora möjligheter till grupperingar och sökvillkor, texthantering, prislistor mm. Med en enkel Excel import skapar du både nödvändig masterdata och inköpsorder för att börja sälja.

BeX® Online hanterar internationell handel med olika typer av moms, valutor, tull, lagerställen, redovisningsvalutor mm. Man kan även integrera leverantörslager eller butikslager i sin e-handelsbutik och använda direktleverans eller påfyllnad för att hantera kundernas beställning.

BeX® Online WMS hanterar order effektivt med plock och pack, streckkodsscanning, automatisk koppling till fraktsystem mm.

BeX® Online är molnbaserat och erbjuds till fast användarbaserad månadshyra

Inga överraskningar

Inga investeringar

Alltid uppdaterat

Alltid tillgängligt

Integrationen mot BeX® för PrestaShop är ett tillval för alla kunder och skräddaranpassas efter specifika behov. Hör av dig till oss om du är intresserad av att komma igång med lösningen i din butik.