E-avtalet – Skapa köpvillkor för din webshop på 30 minuter!

Med tjänsten E-avtalet kan du som e-handlare på ett enkelt sätt kan skräddarsy köpvillkor till din butik. E-avtalet samarbetar vi med de ledande leverantörerna i branschen för att säkerställa att villkoren alltid är korrekta och aktuella.

Genom att använda E-avtalet köpvillkor presenterar du viktig information som dina kunder söker på ett standardiserat och strukturerat sätt. Det gör att du stärker intrycket av att din butik är seriös och professionell. E-avtalets köpvillkor är kvalitetssäkrade och anpassade för att följa lagar och regler, bransch-normer och för att möta krav i kvalitetsmärkningar.

Kvalitetssäkrade köpvillkor

Följer lagar och regler

Enkel guide – skapa köpvillkor på 30 minuter!

Fungerar både för b2b och b2c

Enkelt att uppdatera och göra justeringar

Få uppdateringar om lagar eller leverantörsvillkor ändras

Om E-avtalet

E-avtalet tillhandahålls av Advice Online Europe AB är ett privatägt svenskt företag vars affärsidé är att tillhandahålla innovativa lösningar som förenklar och effektiviserar för företag inom webb & e-handel. E-avtalet deltog i finalen som en av de utvalda affärsidéerna i ”Tillväxtjakten” som anordnades av betalningsleverantören Klarna våren 2012. Initiativtagare till E-avtalet är Johan Frykendahl som tidigare bland annat utvecklat trygghetsmärkningen Trygg e-handel tillsammans med Svensk Distanshandel.