TA-system

Hantera utskrift av fraktsedlar med automatik

Vad är ett TA-system?

TA-system står för transportadministrationssystem och är en tjänst för att underlätta kommunikationen mellan transportör och transportköpare. Kort innebär detta att du som kund får en enklare hantering av dina transporter.

De TA-system som används frekvent inom e-handeln bygger på att automatisera utskrift av fraktetiketter. Genom att titta på olika preferensvärden för kundobjektet kan man även automatisera olika frakttyper för olika beställningar.

nShift

Sveriges ledande leverantör av TA-system

nShift är det mest populära alternativ bland våra e-handlare, här erbjuds du möjlighet att sköta automatiska bokningar mot flertalet olika transportörer.

Postnord

Postens TA-system för avtalskunder

Postnord erbjuder möjlighet att boka transporter via sitt egna api för sina avtalskunder. Kontakta oss för mer information kring vilka möjligheter som finns.

Shipit

Shipit erbjuder smidiga leveranslösningar.

Vårt kundlöfte är att e-handlare och företagskunder kan enkelt boka frakt, skriva ut frakthandlingar och erbjuda moderna IT-tjänster som sparar tid, effektiviserar logistiken och ökar produktivitet samt försäljning.

Alla TA-system ovan anpassas och skräddarsys efter kundspecifika behov. Vi tillämpar regler tillsammans med dig som kund om hur du vill hantera olika frakttyper baserat på beställning. Kontakta oss om du vill använda ett TA-system i din butik.