Payson

Ta betalt med Payson

Starta försäljningen med Payson

Med Payson Checkout som betallösning kan både privatpersoner och företagskunder genomföra sina köp med några få klick. Alla betalsätt ingår med Payson och det behövs inga andra avtal. Försäljningen hanteras på samma sätt oavsett hur kunden betalar, vilket gör administrationen enkel och smidig. Utbetalningen sker till kontot på Payson (som ingår) där alla transaktioner redovisas och det tillgängliga saldot för överföring till bank. Där går det också att söka efter ordrar och administrera återköp för kreditering eller delkreditering. Transaktionsavgiften är mellan 1,95 % och 2,85 % beroende på omsättningen, och det blir billigare i takt med att försäljningen ökar!

Kom igång snabbt, inom en arbetsdag

Gratis startavgift och ingen månadskostnad

Alla betalsätt ingår: kort, bank, Swish, faktura och delbetalning

Användarvänligt

Kunden väljer själv det betalsätt som denne föredrar och kan göra anpassningar som att betala i efterhand, att få sin faktura med brev eller e-post, eller att dela upp köpet på flera mindre betalningar. För B2B finns självklart företagsfaktura och Peppol. Med kort och bankbetalning via Trustly (allt ingår) fungerar Payson även internationellt.

Premium

Skaffa ett Premium-konto hos Payson för ännu fler funktioner, som automatiserad redovisning till Fortnox och Visma, samt möjlighet att anpassa utbetalningar eller skapa fler kontoanvändare med olika behörighet.

Kontaktperson: Magnus Hygstedt Wiberg
E-post: magnus.hygstedt.wiberg@payson.se
Mobil: 073 – 995 31 38

Integrationen mot Payson Checkout tillhandahålls kostnadsfritt och kan laddas hem här.