Komplett e-handel

Prestaworks levererar kraftfulla e-handelslösningar baserat på PrestaShop som är en av marknadens kraftigaste Open Source-plattform när det kommer till e-handel. PrestaShop är sökmotoranpassad och kommer med många standardfunktioner, som oftast är tillval i andra plattformslösningar. Vi erbjuder även möjligheten att välja till en skräddarsydd design med responsiva beteenden enligt dina önskemål, till en förmånlig kostnad som appliceras till månadskostnaden.

Prova PrestaShop

Användarnamn: demo@prestaworks.se Lösenord: demo@prestaworks.se

Kundanpassad funktionsutveckling och startklara integrationer

När ni har specifika behov och önskemål på funktionalitet kan vi alltid skräddaranpassa lösningar efter er kravspecifikation. Det finns ingen begränsning på vad som kan utvecklas, vi är gärna med och hjälper er med rådgivning och förslag för att lösa era utmaningar.

Vi har även en välutvecklad portfölj av startklara integrationer som Prestaworks förädlar och underhåller dagligen. Med dessa kan vi hjälpa er att komma igång med ny teknik omedelbart.

Skräddarsydd design med responsiva beteenden

Nu gör vi det möjligt att välja till en skräddarsydd design som appliceras till månadskostnaden för de som inte kan ta en hög initial uppstartskostnad. Vi ser till att producera en avancerad, högpresterande skräddarsydd design med responsivt beteende efter era önskemål. Det föreligger ingen gräns för hur mycket arbetstid som avsätts för er design, vi arbetar med materialet tills ni blir nöjda. Det går även bra att tillhandahålla en färdig mockup/skiss som ni vill få integrerad om detta önskas.

För de som föredrar ett enklare alternativ finns Kaliber – ett av världens mest optimerade tema för PrestaShop 1.7 när det kommer till laddtider samt uppbyggnad med strikta förhållanden till standarder i PrestaShop.

Grundpelarna i alla våra paket

Full åtkomst

I alla våra e-butikspaket ger vi dig full åtkomst(*). Det betyder att ni har tillgång att redigera såväl filsystem som databas via FTP och PHPMyAdmin. Finns kompetensen inom verksamheten, skall möjligheten för egen utveckling vara en självklarhet!

Kostnadsfri support

Support via mail och telefon är vad vi ger er i trygghet oavsett val av e-butikspaket. Uppstår ett fel eller behöver ni hjälp med konfiguration skall ni enkelt kunna reda ut det tillsammans med vårt team. Ett serviceavtal är ett måste!

Webbhotell

För att ni skall kunna fokusera på det som ni är bäst på, ser vi till att sköta driften av din serverlösning hos oss. I alla våra lösningar ingår anpassat webbhotell som vi driftar! Vi har ca 1 timmes inställelsetid vid alarm utanför vår arbetstid.

Betallösning

Vi fullbordar er lösning hos oss genom att kostnadsfritt konfigurera någon av våra färdigutvecklade betalmoduler. Ni kan själva när som helst ansluta fler betalalternativ till er butik via administrationen genom några enkla steg.

Alla våra e-butikspaket har en bindningstid på 12 månader. Vi har ingen transaktionskostnad. Som kund hos oss tilldelas ni en subventionerad timtaxa på skräddarsydda uppdrag. Ni har tillgång att skapa obegränsat med e-postkonton i samtliga e-butikspaket.

*Full åtkomst innefattar inte kunder som använder Kaliber, eller skräddarsydd design genom nyttjanderätt.

Migrera befintlig webbutik eller starta en ny

Vi kan hjälpa er med såväl migration av befintlig webbutik till att producera en helt ny från grunden. Våra e-handelslösningar är kompletta och levereras med massvis av standardfunktioner som oftast är tillval i andra plattformslösningar.

Förutom det har vi även väldigt lång erfarenhet av att migrera befintliga webbutiker från en rad olika plattformar. Vi är gärna med och hjälper er med en total renovation för att framtidssäkra er tekniska plattform för handel.

Affärssystem, logistik och omnikanal

Att sy ihop flödet mellan webbutik och affärssystem, logistik samt övrig omnikanal brukar oftast vara en tidskrävande utmaning. Tack vare vår långa erfarenhet är vi gärna med och ger er information om vad ni bör tänka på samt vilka lösningar som lämpar sig bäst för er verksamhet.

Har ni redan en tydlig modell för vilka verktyg ni önskar använda, brukar vi ganska omgående kunna föreslå lösningar via våra startklara integrationer. Skulle vi sakna detta kan vi alltid skräddarutveckla specialfunktionalitet efter era önskemål.

Vill du bli uppringd?