Jobba hos oss

Ansök idag och häng med på vår fantastiska resa inom e-handel.

Jobba hos Prestaworks

På Prestaworks arbetar vi med e-handelsutveckling genom ett av världens största Open Source-verktyg kallat PrestaShop. Prestaworks har varit en betydande part i att möjliggöra e-handel baserat på PrestaShop i Norden sedan 2008. Vi utför även skräddaranpassade uppdrag mot andra plattformar som WordPress.

Medarbetare är en av våra främsta styrkor och som en del av oss får du möjlighet att komma till en arbetsplats med många års erfarenhet inom webb och -utveckling. Vi har en härlig arbetsplats i kärnan av Västerås företagscentrum, Kopparlunden.

E-handelsbranschen växer lavinartat och Prestaworks har en stark position på marknaden mot såväl nystartade som redan etablerade verksamheter. Detta medför att vi ständigt är i behov av nya medarbetare med specialkompetens som vill vara med och bidra till verksamhetens fortsatta framgång.

På Prestaworks har alla medarbetare en betydande roll i verksamhetens utveckling och framtid. Eftersom vi stampas med olika utmaningar under årets alla dagar, kommer du som ny medarbetare snabbt in i vår vardag och deltar i våra gemensamma projekt.

Våra gränslösa medarbetare

Bra egenskaper för att ansluta till vårt team är viktigt för oss och vår fortsatta expansion. Att vara kreativ, driven, ansvarsfull och självgående är egenskaper vi värdesätter högt. Som medarbetare på Prestaworks tilldelas man stort ansvar, med ansvar kommer plikter som att hjälpa sina medarbetare och dela med sig av tidigare erfarenheter när det behövs. Vi består av en grupp med stark sammanhållning och drivkraft, tillsammans är vi gränslösa!

Våra medarbetare är målinriktade, hängivna och specialister inom sitt område, vi tillämpar därför metoden arbete under eget ansvar på vårt kontor. Välkommen att skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt framtidsbygge!

Lediga tjänster

Front-end utvecklare

Just nu söker vi en kreativ grafisk designer till vårt team för att öka på takten. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av CSS, HTML, jQuery och JavaScript. Som grafisk designer på Prestaworks har du en central roll i verksamheten och kommer b.la. utföra designuppdrag mot förfrågan samt föra dialog med beställare.

Back-end utvecklare

Vi söker en noggrann backendutvecklare med högt tålamod och intresse för problemlösning. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av PHP, MySQL, jQuery och JavaScript. Som backendutvecklare hos oss kommer du arbeta med integrationer mellan system, specialanpassningar av befintliga funktioner till slutkund och arbeta tillsammans med våra duktiga och kreativa webbdesigners i ett nära sammarbete.

Skicka in ditt CV

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf, doc.