PrestaShop

Kom igång snabbt och sälj till hela världen!

En kraftfull e-handelsplattform

PrestaShop är en välutvecklad e-handelsplattform som används av flera hundra tusen e-handlare världen runt. Plattformen är skalbar, vilket betyder att den fungerar lika bra för den den lilla butiken som för den med stora krav.

Kom igång snabbt

Med Prestashop blir det enkelt att starta en e-butik. Kategorier och produkter går att importera från CSV-listor. Har man ett lite mindre sortiment går det utmärkt att lägga upp produkterna manuellt. Även här finns det smarta funktioner för t.ex. storlekshantering vilket gör att du med några enkla musklick kan skapa olika storleks- och färgkombinationer för dina produkter.

Sälj till hela världen

Det finns inga begränsningar i hur många valutor och språk du kan använda dig av i Prestashop, de flesta språken finns färdigöversatta och är bara att ladda ner och installera i din butik. Därefter behöver du endast översätta kategori-, produkt- och innehållssidorna med dina egna texter.

Smarta funktioner

Prestashop har både kunden och e-handlaren i åtanke med de inbyggda funktionerna. Eller vad sägs om stöd för att skicka ut rabattkuponger på födelsedagar, påminnelser om ej avslutade köp, affiliate-program, sponsorprogram, tipsa en vän m.m.

Modulbaserat

Skulle du som kund känna att det inte räcker till med de inbyggda modulerna i Prestashop är det enkelt att installera extra tillval. Dessa utvecklas av både användare och företag. Detta ger dig ett stort utbud av olika moduler att välja på.

Några användbara sådana är t.ex. annonseringsmoduler, betalmoduler, kundundersökningar, nyhetsblock m.m.

Några av fördelarna med PrestaShop

Skapa obegränsat antal momsklasser

Skapa obegränsat antal kundgrupper

Skapa obegränsat antal produkter

Skapa obegränsat antal valutor

Skapa obegränsat antal språk

Stöd för multibutiker

Skapa obegränsat antal rabattkoder och regler

Skapa obegränsat antal transportörer

Och mycket, mycket mer…

Att välja en e-handelsplattform som är Open Source och ledande i branschen, kan lätt sammanfattas till tryggt och framtidssäkert. Det finns ingen poäng med att uppfinna hjulet på nytt, att du dessutom har fria händer att bearbeta och utveckla din butik med full tillgång, gör inte saken sämre. PrestaShop är ett självklart val för grunden till din nya verksamhet på nätet.