Maximera er butik med våra integrationer och kopplingar

Här kan ni se vilka integrationer som finns redo och klara att köra tillsammans med PrestaShop. Integrationer till er e-butik används för att minimera arbetstid och underlätta era vardagliga rutiner. Finns inte det alternativ ni letar efter här? Kontakta oss och hör efter, det kan vara på väg!

Betallösningar

Prestaworks har stöd för alla moderna betalleverantörer på marknaden till PrestaShop. Under 2015 fick Prestaworks i uppdrag att utveckla, underhålla och ansvara för Klarnas PrestaShop-integration globalt. I alla våra e-butikspaket ingår en valfri teknisk betallösning för kortbetalning och en för faktura- samt delbetalning kostnadsfritt. Nedan presenteras en lista på de mest populära alternativen för PrestaShop i både Sverige och världen.

Swish
PayPal
Qliro
Walley
Afterpay
Nets
Postförskott

Administration & affärsystem

Ett affärssystem används för att enkelt administrera informationen från er butik. Oftast är huvudsyftet att låta bokföringen skötas per automatik, men det finns många andra fördelar! Om ni t.ex. driver en fysisk butik och e-handel, kan ni med ett affärssystem, synkronisera försäljning och lager. Läs mer under våra alternativ nedan.

Harmoney
Pyramid

TA-system & logistik

Förenkla hanteringen av de dagliga orderutskicken genom att ansluta er butik till ett TA-system. Med hjälp av nShift, Postnord eller DHL Multishipping hanterar ni informationen från era kunders beställningar via ett program och får fraktsedlar utskrivet med ett knapptryck. Vi har även tagit fram en avancerade lösning under namnet PW Orderhantering för att effektivisera arbetstiden kring orderhantering och utskrift av fraktsedlar i en gemensam integration.

Ongoing WMS
E-logistik

Marknadsföring

Nedan finner ni integrationer som kommunicerar med olika marknadsföringskanaler som ni kan nyttja i er e-butik hos oss. Vi jobbar ständigt med att utöka integrationer mot olika kanaler som t.ex. sociala medier, marknadsplatser, prisjämförelsetjänster (prisjakt, pricerunner, m.fl.), etc. Finns inte det alternativ ni letar efter här? I så fall är ni varmt välkommen att kontakta oss med en förfrågan.