NETS

Ta betalt med Easy Checkout

NETS

Hos NETS kan du välja att använda färdiga paketlösningar eller speciallösningar utifrån de behov och krav ditt företag har.
Det är flexibelt att växa med NETS och du kan enkelt uppgradera i efterhand med fler betalsätt, flera valutor eller andra tillvalstjänster.

Ett val för alla betalningar

NETS hanterar alla internationella kort och även specifika nationella betalsätt. NETS kan jobba med alla valutor som din inlösare accepterar och samarbetar med ett stort antal olika kortinlösare för att alltid kunna erbjuda den lösning som passar bäst för dig. NETS system uppfyller samtliga säkerhetskrav från banker och kortorganisationer och är certifierade enligt internationella kortutgivares nya skärpta säkerhetskrav (PCI).

Kort-, direkt- och fakturabetalningar samlas och administreras enkelt genom ett användarvänligt gränssnitt. Administrationssystemet är helt webbaserat och nås från vilken dator som helst med internetåtkomst.

Betalningsalternativ

NETS erbjuder ett brett utbud av betalsätt som bland annat kort, faktura, direktbetalning och PayPal. Du kan även öka din försäljning genom att debitera dina kunder automatiskt via abonnemang med NETS tjänst Lagrat kortnummer. Dessutom finns flera tilläggstjänster för att öka säkerheten för dig och dina kunder. NETS har också färdiga kopplingar till flera affärssystem som gör din administration enkel och smidig.

Vilken lösning som passar dig bäst beror på vilka krav och behov du har för att ta emot betalningar.

För mer information, se NETS hemsida: https://www.nets.eu/sv-SE/payments/online eller ring oss så hjälper vi dig att hitta de betaltjänster som passar bäst för just ditt företag.

Det går även bra att kontakta NETS direkt på +46 8 527 525 12. Du kan också besöka NETS hemsida här: www.nets.eu