Visma

Anslut din e-butik till Visma

Integration Visma Administration

Visma Administration från Visma SPCS

Visma Administration är det mest populära ekonomisystemet i Sverige och med hjälp av Sharespine™ är det enkelt att knyta ihop detta system med verksamhetssystem för att effektivisera administrationen markant gentemot manuell stansning.

Sharespine och Visma Administration

Sharespine har inbyggt stöd för Visma Integration (Visma API) för att på ett säkert och korrekt sätt utbyta information med ekonomisystemet Visma Administration 500, 1000 och 2000. I grundutförandet går det att enkelt ställa in vilket företag i Visma Administration man vill arbeta mot och det går också bra att lägga upp flera företagsprofiler för som sedan kan växlas mellan i programmet.

Inställningsmöjligheterna mot Visma Administration är många och det går också att påverka inställningar för nummerserier, artikelkonteringar och återrapporteringsfunktioner med verifiering av överförd information. Detaljerad information om hur du kan arbete med din Visma integration i PrestaShop samt specifika manualer för varje e-handelssystem finner du nedan i våra manualer.

Om Visma SPCS

Visma Spcs är Sveriges största leverantör av bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram och andra typer av ekonomiprogram för små och medelstora företag. Vårt utbud av kringtjänster, som t ex serviceavtal, utbildning och användartips, ger dig möjlighet att sköta företagets administration på ett enkelt, korrekt och effektivt sätt. Sharespine har stöd för både Visma Administration och Visma eEkonomi.

E-post: info@sharespine.com
Telefon: 031 – 704 38 00
Fax: 031 – 775 08 70
Hemsida: www.sharespine.com

Läs mer om denna koppling mellan Visma Administration och Prestashop.