Fyndiq

Sälj på Sveriges största fyndvaruhus

Har du svårsålda varor som bara tar plats på lagret? Då kan Fyndiq vara rätt kanal för dessa artiklar! På Fyndiq är nämligen tanken att sälja ut hyllvärmare till en lägre kostnad.

Med vår automatiska integration kan du exportera valda produkter med olika preferenser och hantera hela orderflödet direkt i butikens administration inklusive utskrift av Fyndiq’s plocksedel.

Tradera

Saluför dina produkter hos Tradera

Att använda Tradera som försäljningskanal är fortsatt efterfrågat bland många e-handlare. Med vår integration kan du nu exportera produkter till din Tradera-butik.

Integrationen låter dig exportera önskade produkter till Tradera som butiksvaror med önskade preferenser. Integrationen är en helhetslösning som även hanterar orderflöde och övrig hantering för att fullborda arbetet direkt i butikens gränssnitt.

CDON Marketplace

Sälj dina produkter på CDON.com

Att exponera sitt produktsortiment i Sveriges kanske största e-butik kan vara ett smart drag. CDON.com har en hög trafikmängd som når en bred målgrupp.

Med vår integration mot CDON Marketplace kan du nu exportera produkter samt sköta hela orderflödet direkt i butikens administration. Du behöver inte lämna din PrestaShop för att hantera flödet av beställningar och hanteringen av dessa.

Integrationerna mot marknadsplatserna ovan har olika grundförutsättningar. Om du är intresserad av att komma igång med någon av kopplingarna skall du ta kontakt med oss för mer information.