Prestaworks fördjupar samarbetet med Payson

Prestaworks fördjupar samarbetet med Payson

Nu kan vi berätta att Prestaworks går in i ett fördjupat samarbete med Payson som tillhandahåller betalningar genom kort, faktura och delbetalning via en checkout-lösning.

Prestaworks har länge förvaltat teknik till det som kallas PaysonCheckout 1.0, vilken är första generationen av betalningsmekanism via Payson för PrestaShop. Sedan några år tillbaka har Payson annonserat nya versionen som går under benämningen PaysonCheckout 2.0. Denna version är en liknande lösning som de flesta andra checkout-lösningar med iframe-teknik ute på marknaden idag.

”Sedan 2008 har Prestaworks tillhandahållit egen teknik till Payson för PrestaShop. För oss har det varit en självklarhet att fortsätta med detta då vi ser ett fortsatt stort intresse att använda Payson i sin butik för att ta emot betalningar.” säger Joel Bahar, medgrundare av Prestaworks.

Payson Checkout för PrestaShop är helt kostnadsfri och är fullt kompatibelt med version 1.6.X samt 1.7.X.

”Prestaworks ger fantastiska möjligheter till e-handlare som vill växa! Därför känns det extra kul och helt rätt att vi fördjupar samarbetet med PaysonCheckout 2.0.” säger Johan Ahlberg, Head of Partnerships.

En nedladdningsbar version av integrationen mot Payson för PrestaShop kommer finnas tillgänglig i vår digitala butik på Prestaworks.com inom kort.