Visste du att…

Visste du att…

Vi får många samtal dagligen om våra tjänster, hur de fungerar och vad som ingår i kostnaden för våra e-butikspaket. Det finns däremot viss information som inte belysts speciellt bra på vår webb som vi nu skall bearbeta genom att skriva detta inlägg – det handlar nämligen om åtkomstmöjligheter och varför man bör välja Prestaworks för sin PrestaShop.

Fri åtkomst till FTP såväl som MySQL

Visste du att vi sedan 2009 alltid givit tillträde/åtkomst till alla kunder som efterfrågar FTP och/eller databasuppgifter? Det stämmer, vi låser varken in våra kunder i en miljö de inte gillar eller tvingar dem att beställa uppdrag från oss för att få förändringar utförda. Detta innebär att du på egen hand kan utföra förändringar om du besitter erfarenhet eller t.ex. hyra in extern hjälp om du önskar.

För Prestaworks har friheten alltid varit viktig. Faktum är att vi inte ser oss som en renodlad e-handelsleverantör, utan mer ett webbhotell med spetskompetens inom PrestaShop där vi arbetar med verktyget på daglig basis.

Vårt primära mål har alltid varit att leverera en helhetslösning med PrestaShop som plattform och vara en leverantör som inger trygghet genom vår långa erfarenhet med PrestaShop, det är därför vi jobbar med tre olika paket som skall passa alla, stora som små!

Vi tycker att det är viktigt

För oss är det mycket viktigt att förstå innebörden av detta; du som kund har alltid full kontroll över din butik om du önskar. Du har åtkomst till filsystemet och databasen bara om du vill och har rättigheter att göra precis allt som vi kan göra.

Det är viktigt att förstå att det är du som äger butiken, inte vi – vi arbetar för dig genom att erbjuda tjänster kring din plattform hos oss, allt ifrån specialutveckling till grafisk design och integrationer mot tredjepart samt en anpassad hosting.

Se oss gärna som ett nischat webbhotell som erbjuder kraftfull hosting för PrestaShop, teknisk kompetens för att supporta och utveckla ny funktionalitet samt grafisk profil med PrestaShop som grund. Utöver detta får du en partner som är certifierad med PrestaShop och som tar kontinuerliga utbildningar med teamet i Paris!

Oavsett vilket e-butikspaket du väljer hos Prestaworks, får du alltid…

[list type=”check”]
[li]Fri åtkomst till servern (FTP)[/li]
[li]Fri åtkomst till databasen (MySQL)[/li]
[li]Kostnadsfri support på plattformens standardfunktionalitet[/li]
[li]Anpassad hosting för PrestaShop [/li]
[li]En certifierad partner med PrestaShop i Frankrike där vi deltar i flera utbildningar årligen (mer info)[/li]
[/list]

Och glöm för guds skull inte bort att…

Det är alltid du som kund som äger e-butiken!

Tveka inte en sekund på att kontakta oss om du känner dig osäker eller har några funderingar kring detta.

Bästa hälsningar
Prestaworks.se