Status: Tradera modul för PrestaShop

Status: Tradera modul för PrestaShop

Bland många svenska PrestaShop-användare, är det säkerligen vid det här laget redan känt att vi utvecklar en koppling mellan Tradera och PrestaShop. Utvecklingen har löpt på under en 50-dagars period och beräknas vara klar inom kort.

Vi berättar lite mer

Det är svårt för oss att avgöra exakt när Traderamodulen kommer släppas, då vårt fokus är att göra modulen så komplett som möjligt med PrestaShop. Det är en omfattande integration som stödjer otroligt många olika funktioner, vilket i princip innebär att vårt arbete täcker upp samtliga funktioner som Tradera’s API erbjuder. Detta medför även att produktion av funktionen kräver längre tid, då olika delar måste prövas många gånger om.

Vi har tänkt på otroligt många delar och det har varit flera möten i våra kontor om hur vi skall göra för att få fram den bästa kopplingen till Tradera. Modulen kommer släppas med många smarta features och täcka upp alla stora omfattade sektioner som behövs för att fullborda kopplingen med butikssystemet.

Några exempel på detta är t.ex. att returnera beställningar som görs i Tradera, in i PrestaShop för att du dels skall få en statistiksöversikt, men också kunna hantera dessa beställningar med affärssystem som är kopplade till din e-butik – allt för att minimera administrationen!

Vid release…

… av Traderamodulen, kommer ett nyhetsbrev att skickas ut till samtliga kunder med information. Vi kommer även sprida nyheten via vår Facebook-kanal och nyheter på vår webbsida.

Bästa hälsningar
Prestaworks