SMEG väljer Prestaworks

SMEG väljer Prestaworks


SMEG Nordic som tillverkar vitvaror och hushållsmaskiner från Italien väljer att flytta hela sin e-handelsverksamhet till Prestaworks.

Sedan 2014 har SMEG Nordic använt Prestaworks som konsult för löpande utveckling av sin e-handelsplattform, verksamheten består av en så kallad multilösning som omfattar smegshop.se, smegshop.dk samt smegshop.fi.

Prestaworks delaktighet i projektet har till stor del handlat om mycket avancerad teknik i bakgrunden för såväl kommunikation med andra parter som administration av omfattande data.

”I fyra år har vi arbetat som rena konsulter för SMEG Nordic, att man nu väljer Prestaworks som helhetspartner är extremt glädjande och ett kvitto på att våra medarbetare gör vad som krävs för att tillgodose våra kunder med det dem efterfrågar.” säger Joel Bahar, medgrundare av Prestaworks.

Framöver väntar en hel del nyutveckling och massvis av förbättringar för att möta såväl kunden och marknaden på bästa möjliga vis.

”Den främsta anledningen till att vi byter från vår nuvarande leverantör till Prestaworks är att vi har ett stort förtroende för Prestaworks då dem utvecklat vår befintliga plattform. För oss är det viktigt med långsiktigt samarbete och att känna oss trygga med att samma partner har ansvar för både kod och drift.” säger Jens Hallenheim, e-handelsansvarig på SMEG Nordic AB.