Omnikanalsförsäljning

Maximera din försäljning genom vårt kraftfulla E-butik Omni som möjliggör försäljning till marknadsplatser som CDON Marketplace, Fyndiq, Tradera och mycket annat.

Sömlös flödeshantering

En helt ny teknik framtagen via vårt E-butik Omni-paket möjliggör flerkanalsförsäljning mot olika marknadsplatser som CDON Marketplace, Fyndiq och Tradera.

Grunden utgörs av e-handelsplattformen PrestaShop, vilket även öppnar upp för möjlighet att bedriva försäljning via din egen e-butik.

E-butik Omni är ett komplett e-butikspaket som inkluderar alla verktyg du behöver för att nå ut med dina produkter överallt. Till höger är en bild som illustrerar flödeshanteringen mellan de olika plattformarna.

1. Skapa dina produkter

Skapa din struktur i form av kategorier och produkter i din e-butik. Det finns inga begränsningar på hur många produkter du kan skapa!

2. Ställ in dina kanaler

Med våra tydliga instruktioner tillämpar du sedan de inställningar du önskar utgå ifrån i dina funktioner för marknadsplatserna.

3. Exportera & sälj

Sätt igång med produktexporten till de önskade marknadsplatserna, du kan välja att exportera till alla, eller utvalda marknader.

4. Ordrar & synkronisering

Lösningen håller en helautomatiserad förbindelse mellan din e-butik och marknadsplatserna. Både beställningar och lagersaldo synkroniseras ständigt!

Vi löser hela den tekniska kedjan

E-butik Omni är för dig som söker ett kraftfullt alternativ för att driva försäljning mot externa marknadsplatser och få en egen e-handel som du knyter mot ditt domännamn. Vi hjälper även till att konfigurera valfria betalmoduler i din e-butik hos oss som ingår i vårt E-butik Omni-paket.

Stöd för CDON Marketplace

Stöd för Fyndiq

Stöd för Tradera

Stöd för Prisjakt

Stöd för Pricerunner

Stöd för Kelkoo

Multispråksstöd

Multivalutastöd

...och mycket, mycket mer.

Inga transaktionsavgifter

Fast månadskostnad (899 kr)

Webbhotell

Kostnadsfri support

Responsiv standarddesign

Valfria betalmoduler

ebutik_omni