Design

Vårt kontor innehar över 20 års erfarenhet av design

Vi designar er butik

För att er e-butik ska kännas seriös är det viktigt med ett bra utseende. Prestaworks kan hjälpa dig att ta fram en design du blir nöjd med!

Alla våra designuppdrag omfattas av avancerade analyser för olika ändamål och krav. Idag är det t.ex. extremt viktigt att man anpassar design för olika enheter så som surfplattor och mobiltelefoner – en så kallad responsiv design. Detta är en stor del av vad vårt designteam arbetar med på daglig basis.

Prestaworks har tillsammans över 20 års erfarenhet av design av e-butiker. Vi har sammanlagt levererat hundratals projekt i olika former och har bred kompetens inom många olika branscher. Ta kontakt med oss för information om hur vi kan hjälpa till med er design i PrestaShop.

Designpaket

Skräddarsydd design, 40 timmar, 29 990 kr

Detta designpaket omfattar skräddarsydd design med responsivt stöd upp till 40 timmar baserat på dina riktlinjer.

Du kommer att jobba tillsammans med en av våra grafiker som har över 10 års erfarenhet av design för att ta fram underlag som vi kan förhålla oss till. Vi utför b.la. förändring av layout, typsnitt och färgtema med höga krav på responsivitet. Den slutgiltiga produkten är alltid fullt anpassad enligt PrestaShop riktlinjer och 100% responsiv.

Under utvecklingstiden sköter vi på Prestaworks alla tänkbara tester av den nya designen i de vanligaste webbläsarna, surfplattor och naturligtvis mobilenheter.

Referenskunder

Skulle tiden inte räcka till, kan du självklart köpa till fler timmar.

Offert

Allt kan inte paketeras – för dig med större krav behöver en offert tas fram

Eftersom PrestaShop är ett Open Source-baserat e-handelssystem blir möjligheterna genast mycket större för att uppnå ett resultat ur en designaspekt. Vi brukar kort sammanfatta att det finns två vägar att välja på och som är helt beroende av den budget man avsatt för layout. Vi förklarar dessa närmare nedan.

Produktion & integration av responsiv layout

1 Produktion av ny design samt integration med responsiv anpassning riktar sig främst till verksamheten med krav på unik och skräddarsydd design. Det är viktigt med en unik profil som dina kunder kommer ihåg.

Vid produktion av ny design är uppdraget uppdelat i olika moment, momenten ser ut enligt följande:

 1. Genomgång, insamling och analys av information
 2. Produktion av layout i form av utkast på olika sektioner
  • Startsida
  • Kategorisida
  • Produktsida
  • Kassan
 3. Integration av fastställd layout enligt utkast
 4. Testperiod
 5. Lansering

Integration eller migration av befintlig layout

2 Integration av befintlig layout är för dig som redan har en färdig design som du vill få integrerad i PrestaShop. Detta är ofta förekommande bland de som sköter layouten på egen hand och vill ge oss i uppdrag att integrera den, samt de som migrerar från en annan plattform till PrestaShop och vill behålla sin befintliga design även efter flytten.

När vi ska integrera en befintlig layout är det oerhört viktigt att vi erhåller all material, men minst lika viktigt är även att specifika önskemål och eventuella riktlinjer kommuniceras tydligt.

Genom åren har vi migrerat många designer åt kunder som valt att byta plattform till PrestaShop. Vi har därför lång erfarenhet om vilka preferenser som gäller i dessa uppdrag och försöker alltid vägleda med information för att undvika eventuella missförstånd.

För dig som väljer att utgå från ett tredjepartsobjekt, finns även möjlighet att tillsammans med oss utföra modifikation enligt önskemål. Dessa uppdrag brukar i de flesta av fallen utföras enligt löpande arbetstid och mot en kravspecifikation som du tillhandahåller.

Begär offert på skräddarsydd design

Beställ skräddarsydd design, 40 timmar, 29 990 kr