Prestaworks levererar skräddarsydd plattform till Vårdväskan

Prestaworks levererar skräddarsydd plattform till Vårdväskan

Prestaworks är en nischad webbyrå som har sitt enda fokus mot e-handel baserat på PrestaShop. Vi har valt detta upplägg för att vi älskar e-handel och tror att vi kan bidra med vår kompetens till en mängd olika verksamheter som är i behov av teknisk hjälp. Detta betyder dock inte att vi inte klarar av andra uppdrag som bygger på andra plattformar, eller som kräver att vi behöver skräddarsy en lösning från idé till produktion.

Vi gör dock alltid individuella bedömningar på projektförfrågningar om vi anser dem vara tillräckligt intressanta innan vi antar dem. Vid de fall vi anser att en förfrågan har en anknytning till e-handelsplattformen blir vi extra lyhörda. Anledningen är att vi fullkomligt avgudar de som vågar tänka ”out-of-the-box” och hittar nya grenar till sin e-handel och försöker knyta dem samman.

Vårdväskan.se är kund hos Prestaworks sedan 2012 och bedriver framgångsrik e-handel genom flertalet unika funktioner och beteenden mot olika marknader.

Vårdväskan har valt att tillsammans med Prestaworks utveckla en skräddarsydd jobbplattform som riktar sig till arbetsgivare och arbetssökare inom vården. Strategin är att försöka komma närmare kunden och knyta in dem till en ytterligare gren och tillhandahålla belöningar via en så kallad 2-stegslösning.

”Vårdväskan vill vara en hubb för Vårdpersonal där de inte bara köper produkter utan även kan hitta deras nästa drömjobb under samma tak. Att vi valde att arbeta med Prestaworks föll naturligt då vi har dagligt samarbete i många andra projekt, detta var utanför deras normala område men tvivlade inte på det skulle bli bra ändå.” säger Phillip Miller, grundare av Vårdväskan.

Nu kan du som vill söka jobb inom vården lägga upp ditt CV via Sveriges mest unika lösning på Vardvaskanjobb.se, du som är arbetsgivare och letar resurser kommer finna detta projekt minst lika intressant!

Prestaworks vill rikta ett stort tack till Vårdväskan för fortsatt förtroende inom en helt ny gren och passa på önska ett stort lycka till med det nya projektet.