Prestaworks levererar e-handel till Lyckasmedmat.se

Prestaworks levererar e-handel till Lyckasmedmat.se


Prestaworks har levererat e-handelslösning till Lyckasmedmat.se sedan 2012, genom åren har Prestaworks fått fortsatt förtroende att vidareutveckla e-handelslösningen, både vad gäller utseende så väl som funktion. Denna gång var det dags för att gå upp till PrestaShop 1.7.

Den grafiska layouten beslutades i ett tidigt skede av projektet att utgå från ”mobile first” till så gott som 100%, genomgående över hela sidan. Detta för att tillgodose den största andelen besökare som ansluter från mobila enheter. Man har i denna lansering dessutom förnyat sig med en helt ny färgprofil som präglar sidans färgsättning överlag.

Lyckasmedmat.se gick från 1.6 till 1.7-serien i denna omfattande uppgradering, vilket också inneburit att all viktig funktionalitet och bakomliggande kopplingar behövt ses över. Fokus bland våra kunder ligger fortsatt på automatisering och sömlösa processer för att hantera stora mängder data och volymer, så har fallet även varit för Lyckasmedmat.

Prestaworks vill tacka för fortsatt erhållet förtroende och önskar ett stort lycka till i denna satsning där e-handelssystemet fått sig en robust grund för framtida expansioner.