Öka trovärdigheten inför Julhandeln

Öka trovärdigheten inför Julhandeln

Öka trovärdigheten inför Julhandeln – Satsa på tydlig och säljande köpinformation i din webshop

Du använder säkert någon text med information om vad som gäller vid köp i din webshop. Men vilken betydelse har sån information för hur trovärdig du uppfattas av dina besökare. (och i förlängningen din försäljning).

De undersökningar som gjorts där man frågat nätkonsumenter om orsaker till varför de avbryter sitt köp har visat att osäkerhet om villkor samt osäkerhet när det gäller betalningsalternativ är de vanligaste orsakerna.

Råd inför julhandeln

Precis som innehåll på dina produktsidor och kategorisidor bör vara unikt & genomarbetat bör din köpinformation också vara det.

Presentera grundläggande information för dina kunder i ett lättläst format. Denna information bör innehålla information såsom kontaktuppgifter, vilka betalningsalternativ som erbjuds samt vilka leveranstider som generellt gäller i din shop.

När du är nöjd med dina texter bör du se till att annan relaterad köpinformation på din webbplats såsom t.ex. FAQ inte står i konflikt med information i dina villkor. På så sätt undviker du att skapa osäkerhet hos dina kunder.
Sist men kanske också viktigast är att du marknadsför de unika kundfördelar (öppet köp, bytesrätt garantivillkor) som du erbjuder på ett enkelt naturligt och inte minst säljande sätt. Lyft fram dessa på relevanta platser i din shop, gärna på en plats där de syns under hela köpflödet.

Erbjudande – spara 1000kr

Prestaworks erbjuder dig hjälp med att utforma villkorstexter genom vår partner E-avtalet till kraftigt rabatterat pris.

Med E-avtalet kan du via en webbtjänst ta fram texter som är anpassade efter dina inställningar Fram till den sista Januari erbjuds du som Prestaworks kund tjänsten E-avtalet för 995 kr (ordinarie pris 1995 kr).

Kontakta oss på info@prestaworks.se för att ta del av erbjudandet.

Med vänliga hälsningar
Prestaworks

Denna information har tagits fram tillsammans med Johan Frykendahl på Advice Online Europe AB som driver webbtjänsten E-avtalet. Prisuppgifer ovan är angivna exklusive moms.

Mer information finner du på E-avtalets webbplats