Ny teknik för orderhantering i PrestaShop

Ny teknik för orderhantering i PrestaShop

Prestaworks kan med glädje informera att ny, banbrytande teknik utvecklats för orderhanteringen i PrestaShop.

Effektivisera orderhanteringen i PrestaShop

Ett led i vår satsning är att bevisa hur pass effektiv PrestaShop kan vara genom vidareutveckling av moduler. Vår senaste insats är en modul som effektiviserar orderhanteringen i butikssystemet för de som har ett stort flöde av beställningar till butiken.

Arbeta snabbare

PW Pick List är en modul som genererar en plocklista (PDF) över produkter i beställningar baserat på angivna orderstatusar i modulens inställningar. I dokumentet över plocklistan får du även med leverans-slipar i ett och samma svep, detta innebär att du får ut allt du behöver för de beställningar du önskar behandla i ett klick och kan printa ut det i skrivaren omedelbart.

Nytt arbetsflöde

Samtidigt som dokumentet genereras, byts även orderstatusen på samtliga beställningar till den orderstatus du angivit i modulens inställningar. Du har även möjlighet att välja ifall du enbart önskar erhålla en plocklista, plocklista samt leverans-slippar eller plocklista och kvitto-slippar.

Spara tid och pengar

Detta innebär att du skär ned processen med att skriva ut leverans-slippar och förändra orderstatusar till ett steg. Och bäst av allt, hela processen kan triggas genom ett klick, d.v.s. mindre än en sekund för att generera all information du behöver!

Med denna nya modul för PrestaShop utvecklad av Prestaworks, har hela orderhanteringsprocessen för PrestaShop förändrats och kommer spara enorm arbetstid för medarbetare. Modulen är utvecklad och framtagen för PrestaShop 1.6.X.

Bildinformation

Är du intresserad av att ta del av funktionaliteten? Ta kontakt med oss här för mer information.

Bästa hälsningar
Prestaworks.se