Ny grafisk profil

Ny grafisk profil

Vi på Prestaworks har under en längre period jobbat fram en helt ny webbplats med fokus på lättöverskådlig information samt förbättringar av våra e-handelspaket. Dessa förändringar har även inneburit att jobba med en helt ny grafisk profil, som gör det enklare för dig som besökare att hitta rätt!

Med den nya sidan, presenterar vi även ett par erbjudanden, nya moduler/kopplingar och ett oerhört efterfrågat e-butikspaket!

E-butik Support

Det stämmer, vi har infört ett helt nytt e-butikspaket som ger dig möjlighet att ta del av vår support och moduler utan att hosta på våra servrar! Detta paket har varit väldigt intressant för de e-handlare som känner att de vill hålla koll på drift och underhåll på egen hand. Du kan hitta mer information om paketen här.

Nya moduler

Vi presenterade tidigare idag även två nya moduler (kopplingar). Först ut är Nets (tidigare Auriga E-payment) som är en koppling mot kortbetalningar! Nets har idag full integrering mot PrestaShop och kan användas fritt för våra kunder. Läs mer om Nets här.

Andra modulen är en koppling mot Desmo! Med Desmo i din e-butik, ger du dina kunder en valmöjlighet att skänka en gåva till olika välgörenhetsorganisationer när de slutför sitt köp i din e-butik. Läs mer om Desmo här.

Vi vill också passa på att be er följa oss på Facebook för att få information om vad som händer hos oss! På Facebook förmedlar vi intressanta meddelanden om vad som sker i vårt kontor och aktuella nyheter som kan vara roliga att veta! Du hittar vår sida här.

Vänliga hälsningar
Prestaworks