Svea Ekonomi

Ta betalt med SveWebPay

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi – Både snabbt och skräddarsytt

Svea Ekonomi är ett företag i ständig utvecklingsprocess. Genom att vara lyhörda för marknaden och våra kunder ser vi till att vårt tjänsteutbud hela tiden förnyas och förbättras.

Säljer du på nätet eller i butik och vill erbjuda dina kunder trygga och smidiga betallösningar? Vi har en komplett betal¬lösning med alla de betalsätt som är nödvändiga för att din kund ska få en bra köpupplevelse och för att du ska öka din försäljning.

Betallösningar för e-handel

Dina kunder vill handla tryggt och enkelt och du vill öka konverteringen i din kassa. Ekvationen blir verklighet med våra betallösningar. Vi har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, vi kan skräddarsy en lösning för dig. Tryggt och smidigt för både dig och dina kunder.

Här är några av dom fördelar du får när du använder Svea Ekonomis Checkout

Inkluderade betalsätt – Faktura, Delbetala, Konto, Direktbank och Kort

Stöd för både B2C och B2B för maximal konvertering

Olika faktura och leveransadresser verifieras med Mobilt Bank-id

Utbetalning sker dagen efter leverans

Erbjud dina kunder att betala mot faktura, delbetalning, direktbank, kort och via telefon med Svea Ekonomi. En komplett leverantör som innehar de mest populära betalalternativen för att driva en modern e-handelsbutik. Är du intresserad? Mer information följer nedan.

Faktura – Det populäraste betalsättet

Faktura som betalmedel ökar kraftigt inom e-handeln och svarar för en väldigt stor del av de köp som sker på nätet. Det ni tjänar på att erbjuda faktura med Svea Ekonomi i er webbutik är att ni ökar er försäljning och fler köpavslut i er kassa tack vare enkelheten som betalsättet innebär.

Varför sälja sina fakturor om ni inte får betalt direkt? Med Svea Ekonomifår ni utbetalt dagen efter ni levererat produkten till er kund, vilket ger er marknadens effektivaste kassaflöde.

Vi släpper igenom fler köp tack vare våra väl utvecklade och beprövade kreditmallar.

Delbetala – Sälj mer till fler

Har ni delbetalning i er webbutik ger ni fler kunder möjligheter att handla både fler och dyrare produkter.

Vi kan erbjuda alla typer av kampanjer, som räntefri delbetalning i 3-12 månader och räntebärande upp till 120 månader. Ni bestämmer själv vilka kampanjer ni vill marknadsföra och när ni vill aktivera dem.

Svea står för risken – Ni får alltid betalt

Utbetalningar sker dagen efter produkten leverats

Betalningsvillkor mot kund 14 dagar

Adresshämtningsfunktion för er kassa

Svea köper risken av er och gör utbetalning på hela köpet dagen efter leverans

Kunden delbetalar sitt köp i egen takt

Kortbetalning

Erbjud kortbetalning i din webbutik och du ger dina kunder möjlighet att betala med ett välkänt betalsätt. Kunder som föredrar kortbetalning gör detta för att känna att betalningen är klar direkt. Vi hanterar alla stora kort; Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express och JCB.

Direktbetalning

Om ni erbjuder direktbetalning i er webbutik ger ni era kunder möjlighet att betala direkt via sin internetbank. Betalningen sker på samma sätt som när en vanlig e-faktura betalas. Vi har samarbeten med de största bankerna; SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank.

Kontaktperson: Torbjörn Malmqvist
E-post: torbjorn.malmqvist@sveaekonomi.se
Telefon: 08 – 514 931 69
Mobil: 070 – 719 22 12
Hemsida: webpay.svea.com

Integrationen mot Svea Ekonomi tillhandahålls kostnadsfritt, ta kontakt med oss för mer information.