DIBS Payment Services

Prestaworks är officiell partner till DIBS Payment Services, som med fler än 15 000 kunder är Nordens ledande leverantör av enkla och säkra betalningslösningar för e-handel.

Hos DIBS kan du välja att använda färdiga paketlösningar eller speciallösningar utifrån de behov och krav ditt företag har.
Det är flexibelt att växa med DIBS och du kan enkelt uppgradera i efterhand med fler betalsätt, flera valutor eller andra tillvalstjänster.

Ett val för alla betalningar

DIBS hanterar alla internationella kort och även specifika nationella betalsätt. DIBS kan jobba med alla valutor som din inlösare accepterar och samarbetar med ett stort antal olika kortinlösare för att alltid kunna erbjuda den lösning som passar bäst för dig. DIBS system uppfyller samtliga säkerhetskrav från banker och kortorganisationer och är certifierade enligt internationella kortutgivares nya skärpta säkerhetskrav (PCI).

Kort-, direkt- och fakturabetalningar samlas och administreras enkelt genom ett användarvänligt gränssnitt. Administrationssystemet är helt webbaserat och nås från vilken dator som helst med internetåtkomst.

Betalningsalternativ

DIBS erbjuder ett brett utbud av betalsätt som bland annat kort, faktura, direktbetalning och PayPal. Du kan även öka din försäljning genom att debitera dina kunder automatiskt via abonnemang med DIBS tjänst Lagrat kortnummer. Dessutom finns flera tilläggstjänster för att öka säkerheten för dig och dina kunder. DIBS har också färdiga kopplingar till flera affärssystem som gör din administration enkel och smidig.

Vilken lösning som passar dig bäst beror på vilka krav och behov du har för att ta emot betalningar.

För mer information, se DIBS hemsida: http://www.dibs.se/betalningslosningar eller ring oss så hjälper vi dig att hitta de betaltjänster som passar bäst för just ditt företag.

Det går även bra att kontakta DIBS direkt på 08-527 525 00 eller via e-post på sales@dibs.se. Du kan också besöka DIBS hemsida här: www.dibs.se