Fyndiq för PrestaShop

Fyndiq för PrestaShop

Nu kan vi äntligen glädja er genom att berätta om vår integration mot Fyndiq för PrestaShop 1.5.X och 1.6.X!

Vi har slutfört en fullständig teknisk integration mot Fyndiq för PrestaShop 1.5  och 1.6 som täcker upp stora delar av det som Fyndiq erbjuder via sitt öppna API. Detta betyder att du b.la. kan exportera produkter från din butik till Fyndiq med några få knapptryck!

Du bestämmer själv vad du önskar exportera och framförallt – hur du önskar hantera beställningarna som inkommer från Fyndiq. Du kan nämligen välja att läsa hem beställningar från Fyndiq med automatik till ditt system och på så vis få en fullständig brygga för lagersynkronisering.

I vår integration har vi även utvecklat statistikdata för att du enkelt ska få en överblick om hur mycket Fyndiq som kanal ger dig och din butik.

Såhär fungerar lagersynkroniseringen mellan Fyndiq och butiken

Vid export av produkter till Fyndiq, skickas hela lagersaldot för de produkter du valt att exportera inkl. eventuella attribut/variationer. Om en försäljning sker hos Fyndiq och returneras tillbaka till butiken där du sedan konverterar den till en beställning, kommer justeringen i lagersaldot för de sålda varorna ske i butiken.

Om en beställning inkommer i din vanliga butik på en eller flera produkter som är exporterade till Fyndiq, kommer systemet skicka en signal med uppdatering till Fyndiq för produkten och uppdatera lagersaldot hos Fyndiq.

Om du vid något tillfälle utför lagerjusteringar, t.ex. vid inköp av nya artiklar och redigerar saldot för en produkt som är exporterad till Fyndiq – kommer det även här skickas en signal till Fyndiq med det nya lagerantalet för produkten.

Synkroniseringen enligt beskrivningen ovan är därför i behov av att alla produkter i butiken har ett unikt art. nr inkl. variationer.

Den utvecklade integrationen mot Fyndiq för PrestaShop innehåller många fantastiska funktioner för att ge dig det bästa att arbeta med, här kommer en lista med de stöd som finns i vår integration:

[list type=”check”]
[li]Stöd för automatisk nedläsning av nya beställningar och produktförändringar (status etc.) från Fyndiq[/li]
[li]Valmöjlighet att automatiskt konvertera Fyndiq-beställningar till riktiga beställningar i butikens flöde när de hämtas hem automatiskt via funktionen ovan[/li]
[li]Möjlighet att konvertera beställningar från Fyndiq manuellt (en-och-en)[/li]
[li]Stöd för att ladda hem PDF-fakturor samt även alla PDF-fakturor i ett klick[/li]
[li]Fullständig lagersynkronisering mellan butiken och Fyndiq[/li]
[li]Bestäm själv vilken produkttitel du önskar ange på produkter vid export[/li]
[li]Bestäm själv om du vill ange kort eller lång beskrivning, samt produktegenskaper eller kombinera dem alla vid export av produkter[/li]
[li]Bestäm själv vilken standard-orderstatus som skall sättas på beställningar som konverteras från Fyndiq till butikssystemet[/li]
[li]Direktlänk till produkter som är exporterade till Fyndiq för förhandsgranskning[/li]
[li]100% stöd för att exportera produkter med attribut[/li]
[li]Stöd för procentuell mass-rabatt innan export[/li]
[li]Stöd för att uppdatera redan exporterade produkter med ny information[/li]
[li]Stöd för att stänga ned annonser hos Fyndiq via integrationen[/li]
[li]Smart filterstöd för att sortera fram artiklar inom specifika kategorier[/li]
[/list]

Integrationen är utvecklad och anpassad för PrestaShop 1.5.X och 1.6.X. Är du intresserad av att komma igång? Ta kontakt med oss idag, så hjälper vi dig!

Bildinformation

Bästa hälsningar
Prestaworks