Collector för PrestaShop

Collector för PrestaShop

Prestaworks har utvecklat ny integration på uppdrag av Collector Bank för Collector Checkout till PrestaShop.

Vi har länge följt Prestashop som e-handelsplattform och sett styrkan och möjligheterna i plattformen. Vi tror att många e-handlare kommer att välja prestashop som plattform framöver. Då vill även vi finnas där och erbjuda en förstklassig betallösning med en enkel integration genom Prestaworks. Säger Adam Jonsson, Produktchef Collector Checkout

Collector Checkout tillhandahåller en solid lösning med en hel del features. En av de mer efterfrågade funktionerna var att tillhandahålla en inbyggd lösning för att tillgodose kunder att välja utlämningsställe i anknytning med betalfönstret. Collector Checkout innehåller därmed funktionalitet med koppling mot både Posten och DHL i integrationen framtagen för PrestaShop.

Collector samarbetar med de partners som är experter på respektive plattform och där ser vi Prestaworks som den givna partnern för Prestashop. Säger Johan Andersson, Partneransvarig på Collector Bank.

Redan under färdigställandet av tekniken har integrationen kopplats på till kunder som använder Collector Checkout i sina butiker framgångsrikt.

Vi är glada för ett fortsatt starkt förtroende bland våra partners när det kommer till produktion av nya integrationer mot PrestaShop. Att Collector nu finns tillgänglig för PrestaShop gör att utbudet blir bredare och bättre, säger Joel Bahar.

Integrationen finns tillgänglig för fri nedladdning här.