CDON Marketplace för PrestaShop

CDON Marketplace för PrestaShop

I slutet av förra året lanserade vi en integration mot säljkanalen Fyndiq. Nu har vi även nöjet att presentera en integration mot Sveriges e-handelsgigant – CDON Marketplace!

Integrationen mot CDON Marketplace är inledningsvis anpassad med PrestaShop 1.6.X och senare, men kommer även att anpassas för äldre versioner längre fram.

Lagersynkronisering

Vid export av produkter till CDON Marketplace, skickas hela lagersaldot för de produkter du valt att exportera inkl. eventuella attribut/variationer. Om en försäljning sker hos CDON Marketplace och returneras tillbaka till butiken där du sedan konverterar den till en beställning, kommer justeringen i lagersaldot för de sålda varorna ske i butiken.

Om en beställning inkommer i din vanliga butik på en eller flera produkter som är exporterade till CDON Marketplace, kommer systemet skicka en signal med uppdatering till CDON Marketplace för produkten och uppdatera lagersaldot hos CDON Marketplace.

Om du vid något tillfälle utför lagerjusteringar, t.ex. vid inköp av nya artiklar och redigerar saldot för en produkt som är exporterad till CDON Marketplace – kommer det även här skickas en signal till CDON Marketplace med det nya lagerantalet för produkten.

Synkroniseringen enligt beskrivningen ovan är därför i behov av att alla produkter i butiken har ett unikt art. nr inkl. variationer.

Den utvecklade integrationen mot CDON Marketplace för PrestaShop innehåller många fantastiska funktioner för att ge dig det bästa att arbeta med, här kommer en lista med de stöd som finns i vår integration:

[list type=”check”]
[li]Stöd för automatisk nedläsning av nya beställningar från CDON Marketplace via CronJobs[/li]
[li]Valmöjlighet att automatiskt konvertera CDON Marketplace-beställningar till riktiga beställningar i butikens flöde när de hämtas hem automatiskt via funktionen ovan[/li]
[li]Möjlighet att konvertera beställningar från CDON Marketplace manuellt (en-och-en)[/li]
[li]Fullständig lagersynkronisering mellan butiken och CDON Marketplace[/li]
[li]Bestäm själv vilken produkttitel du önskar ange på produkter vid export[/li]
[li]Bestäm själv om du vill ange kort eller lång beskrivning, samt produktegenskaper eller kombinera dem alla vid export av produkter[/li]
[li]Bestäm själv vilken standard-orderstatus som skall sättas på beställningar som konverteras från CDON Marketplace till butikssystemet[/li]
[li]100% stöd för att exportera produkter med attribut[/li]
[li]Stöd för att uppdatera redan exporterade produkter med ny information[/li]
[li]Stöd för att stänga ned produkter hos CDON Marketplace via integrationen[/li]
[li]Smart filterstöd för att sortera fram artiklar inom specifika kategorier[/li]
[li]Mappa butikens kategorier mot samma motsvarighet hos CDON Marketplace[/li]
[li]Mappa butikens kombinationer (variationer) mot samma motsvarighet hos CDON Marketplace[/li]
[/list]

Integrationen är utvecklad och anpassad för PrestaShop 1.6.X. Är du intresserad av att komma igång? Ta kontakt med oss idag, så hjälper vi dig!

Bildinformation

Bästa hälsningar
Prestaworks