Starta ebutik

Starta e-butik hos Prestaworks idag, så ser vi till att du kommer igång på bara några timmar. Prestaworks hjälper dig att starta en e-butik på nätet till en mycket förmånlig avgift. Har du frågor eller funderar du på att starta e-butik? Tveka inte att kontakta oss.

Prestaworks – En e-butiks leverantör att växa med!

För oss på Prestaworks finns det inget vi tycker är roligare än när någon av våra kunder lyckas bra med sin e-butik och får en ökad omsättning. När din omsättning stiger kommer du märka av behovet att automatisera flera av processerna i din orderhantering och bokföring.
Därför har vi tagit fram en koppling till Specter affärssystem där ni kan få en helt integrerad lösning med kundregister, bokföring, lagerhantering m.m. utan att behöva lägga massa extra tid på att manuellt utföra alla stegen.

Funderar du på att starta eget företag?

Att starta eget företag kan verka krångligt och ekonomiskt riskfyllt. Med en e-butik kan du komma igång utan att ha ett omfattande kontaktnät och utan att göra en större investering i butikslokal, kassasystem och butiksanställda.
Med en e-butik baserad på Prestashop har du en fullt fungerande säljkanal som enbart kostar dig en webbhotellskostnad. Vi på Prestaworks specialiserar oss på att ge support och webbhotell för e-butiker baserade på Prestashop, du kommer alltså igång och kan börja sälja direkt.

Marknadsföring

För att kunna sälja dina varor måste du synas, några bra steg för detta är att se till att din e-butik är registrerad i sökmotorerna och prisjämförelsesajter som ex prisjakt, pricerunner mfl. När du är färdig med din butik hos oss anmäler vi dig till prisjakt.se automatiskt för att du ska få en hjälp i början av din verksamhet.
Några andra bra tips är att synas i bloggar och på forum, t.ex. kan du skriva en egen blogg om de produkter du säljer, självklart ska du länka tillbaks till din butik. På forumen kan du oftast ha en signatur på dina inlägg, här kan det då vara bra att ha en länk till din butik. Skriv gärna ett inlägg på relevanta forum om att er e-butik har öppnat.

Bra webbplatser

På nätet finns flera sajter med bra information om hur du går till väga för att starta en e-butik, samt en massa råd och tips. Vi rekommenderar att ni läser följande sidor, där ni även kan få hjälp av erfarna personer på forumen med era frågor kring företagande.

Företagande.se
Starta eget

För tips om hur du driver en lyckad e-butik samt hittar en massa olika jämförelser mellan betalningsalternativ, e-butikssystem och får möjlighet att komma i kontakt med andra e-handlare rekommenderar vi att ni besöker följande sidor:

Ehandel.se
Ehandel.org